یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳

مراسم معارفه دانشجویان جدیدالوورد دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه با حضور اساتید پیش کسوت و اساتید جوان این دانشکده، مدیرکل ورزش و جوانان استان، مدیران دانشگاه و دانشجویان جدیدالوورد (ورودی نیمه دوم 1402) برگزار شد.

دانشکده ورزشی پتانسیل بالایی در تربیت نیروی انسانی ورزشکار دارد

رییس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه در این مراسم گفت: دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه پتانسیل بالایی در تربیت نیروی انسانی ورزشکار دارد

دکتر اصغر توفیقی اظهار داشت: دانشجویان علوم ورزشی در یکی از بهترین رشته های دانشگاهی تحصیل می‌کنند و از این فرصت بهترین بهره گیری را باید داشته باشند.

وی، افزود: در بین رشته‌های مورد ارزیابی وزارت علوم این رشته همواره بیشترین متقاضی را از دانشجویان برتر داشته است و دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه همیشه پررونق ترین دانشکده بوده است.

رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه گفت: خواسته ما از شما دانشجویان علوم ورزشی توجه به هردو بخش دروس عملی و نظری این رشته است.

دکتر توفیقی اذعان کرد: شعار دانشگاه های ما دانشگاه های کارآفرین است یعنی هدف اصلی ما تربیت دانشجویان کارآفرین، از این رو باید تلاش کنید تا در هر دو جبهه علم و عمل خود را به مدارج عالی برسانید و شاهد موفقیت های شما باشیم.

دکتر توفیقی با اشاره به پتانسیل بسیار بالای دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه اذعان کرد: پتانسیل بالای این دانشکده و اساتید و پيشکسوتان موجب تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص می شود.

دوره‌های مربیگری ورزشی ویژه دانشجویان دانشگاه ارومیه برگزار می شود

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم گفت: آماده برگزاری دوره‌های مختلف مربیگری ورزشی برای دانشجویان دانشگاه ارومیه هستیم.

دکتر سجاد بیرامی اظهار داشت: شما دانشجویان با عناوین مختلف در جامعه به ایفای نقش می پردازید و اثرگذاری دارید.

وی با بیان اینکه پرداختن به ورزش در رده های مختلف سنی و شغلی ضامن سلامت جسم و روح افراد است، افزود: از سویی دیگر رشد و بالندگی تحصیلی و شغلی را می توان در افرادی که به طور منظم و مستمر به تربیت بدنی می پرداند، به وضوح مشاهده کرد.

دکتر بیرامی ادامه داد: شما باید بتوانید پس از اتمام دوره لیسانس در چندین رشته ورزشی مدرک مربیگری اخذ کنید.

وی ادامه داد: ما آمادگی برگزاری دوره های مربیگری رشته های مختلف ورزشی را در دانشگاه ارومیه داریم تا دانشجویان علوم ورزشی بتوانند به رشد و بالندگی لازم برسند.

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی تاکید کرد: در آینده نه چندان دور از میان این جمع دانشجویان مدیران ورزشی، اساتید و مربیان ورزشی و افراد موثر در این زمینه انتخاب می شوند.

ایام تحصیلی بهترین فرصت زندگی دانشجویان است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارومیه نیز در این آئین گفت: ایام تحصیل در دانشگاه، بهترین فرصت زندگی دانشجویان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین کیومرزی اظهارداشت: در دانشگاه باید دنبال کسب علم، دانش و فضیلت باشید.

وی، افزود: در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) خطاب به امیرالمومنین بیان شده است که برای عالم و دانشمند سه علامت وجود دارد اولین نشانه صدق الکلم یا صداقت در گفتار است و باید در گفتار و رفتار و همه ارکان زندگی صداقت داشته باشد، که اگر انبوهی از علوم نظری و عملی را داشته باشد اما صداقت نداشته باشد عالم نیست.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارومیه ادامه داد: دومین ویژگی عالم اجتناب از حرام بوده و کسی که وارد مهد علم و دانش شده باید حریم و حدودها را رعایت کند که بدون رعایت این حریم و حدود نمی توانیم خودمان را صاحب علم بدانیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین کیومرزی تاکید کرد: ویژگی سوم این است که دانشمند و عالم باید در برابر همه متواضع باشد و فروتنی را سرلوحه زندگی خود قرار دهد.

در ادامه این مراسم از دکتر سجاد بیرامی مدیرکل ورزش و جوانان استان به جهت حمایت های وی از دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه تجلیل و تقدیر شد.

برگزاری مسابقه و پخش کلیپ های معرفی دانشگاه و دانشکده از دیگر برنامه های این مراسم بود.

همچنین به جهت افزایش انگیزه و تشویق دانشجویان جدید الورود به تمام 75 دانشجوی جدیدالورود این دانشکده از سوی مدیریت دانشکده کوله ورزشی به همراه تعدادی لوازم ورزشی اهدا شد.