یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳

اولین سمینار دانش­ افزایی دانشجویان، مربیان و ورزشکاران استان به همت انجمن فیزیولوژی ورزشی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه روز دوشنبه مورخه 10/02/1403  برگزار گردید

دکتر اصغر توفیقی، رییس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه، در ابتدای جلسه بر اهمیت برگزاری سمینارهای دانش ­افزایی اشاره کرده و اظهار داشت که شرکت در دوره ­های توانمندسازی و دانش ­افزایی برای دانشجویان و مربیان ورزشی فرصت بسیار خوبی است تا ضمن آشنایی با جدیدترین مفاهیم تخصصی رشته؛ زمینه ارتقاء کمی و کیفی خود را نیز فراهم کنند. ایشان لازمه به­ روز بودن و همسویی با اطلاعات روز دنیای ورزش و عرصه مربیگری را برگزاری چنین سمینارها و کارگاه ­هایی دانست که توسط اساتید به­ نام و اهل فن رشته علوم ورزشی برگزار می ­شود. وی همچنین ضمن ابراز خرسندی از فعالیت انجمن فیزیولوژی ورزشی، بر استمرار برگزاری کارگاه ­های آموزشی تأکید نمودند.

سمینار دانش ­افزایی با موضوع اصول و طراحی تمرین و حضور بیش از 300 دانشجو، مربی و ورزشکار استان به همت انجمن فیزیولوژی ورزشی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه روز دوشنبه مورخه 10/02/1403 از ساعت 10 صبح تا 16 بعدازظهر با تدریس جناب آقای دکتر حمید رجبی استاد تمام دانشگاه خوارزمی تهران و مدرس کمیته ملی المپیک در قالب دو کارگاه تحت عناوین " فیزیولوژی و اصول تمرینات هایپرتروفی "  و " اصول تمرین در تناسب اندام و کاهش وزن " در محل سالن همایش­ های پژوهشکده آرتمیا دانشگاه پردیس شهر برگزار گردید.