جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

به گزارش واحد روابط عمومی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه؛ امروز دوشنبه شانزدهم آبان ماه سال جاری رئیس، معاون آموزشی-پژوهشی و تحصیلات تکمیلی، مدیران گروه ها، مشاور انجمن علمی و مسئولین آموزشی دانشکده با نمایندگان دانشجویان دیدار کردند.

در ابتدای این نشست دکتر توفیقی رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور اعضای محترم جلسه، در خصوص وضعیت فعلی و کلاس های دانشکده مباحثی را مطرح نموده و اشاره کردند طی چند ماه اخیر اقدامات شایسته ای در رابطه با مسایل فرهنگی و دانشجویی انجام گرفته است که منجر به افزایش شور و نشاط دانشجویان در محدوده ضوابط و مقررات در این مجموعه ورزشی شده است.

سپس دکتر طلوعی آذر معاون آموزشی، پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده از فعالیت های صورت گرفته در مدت زمان کوتاه که از حضوری شدن کلاس ها سپری شده، ابراز رضایت کردند و افزودند می توان از پتانسیل دانشجویان مستعد در فوق برنامه های مختلف دانشکده استفاده نمود و همچنین ایشان خاطر نشان کردند امیدواریم در سال جاری با همت انجمن علمی و ورزشی دانشکده و نمایندگان محترم کلاس ها شاهد برنامه های متنوع در زمینه های آموزشی، پژوهشی و ورزشی این دانشکده باشیم.

در ادامه جلسه هر یک از نمایندگان کلاس ها، دبیران انجمن های علمی و ورزشی پیشنهاداتی در خصوص مسایل دانشجویی ارائه دادند. در انتهای این نشست مسئولین محترم دانشکده به سوالات،پیشنهادات و انتقادات نمایندگان پاسخ دادند و مقرر گردید نمایندگان محترم مشکلات کلاس های خود را در گروه مجازی و یا بصورت حضوری مطرح نمایند.