پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

آزمون عملی رشته علوم ورزشی ۱۴۰۱

جهت پرداخت آنلاین هزینه معاینه پزشکی آزمون عملی رشته علوم ورزشی و رشته آموزش تربیت بدنی (فرهنگیان)، لطفا از تاریخ 23 الی 27 تیرماه 1401، از طریق لینک زیر اقدام به پرداخت نمایید.

توجه: ثبت نام شما زمانی تکمیل می شود که پرداخت انجام شده باشد و کد پیگیری پرداخت، دریافت کرده باشید.

راهنمای ثبت‌نام و شرکت در آزمون عملی رشته علوم ورزشی دانشگاه‌‌ها و مؤسسات آموزش عالی و رشته آموزش تربیت ‌بدنی پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان در آزمون کنکور سراسری سال 1401

دانلود فایل PDF دستورالعمل اجرایی آزمون عملی رشته علوم ورزشی و رشته آموزش تربیت‌بدنی فرهنگیان (معرفی جزئیات کامل ایستگاه‌های آزمون عملی)

1. جهت شرکت در آزمون عملی رشته علوم ورزشی و آموزش تربیت بدنی فرهنگیان، داوطلبان چه اقدامی باید انجام دهند؟

کلیه دواطلبانی که‌ در جلسه آزمون کنکور سراسری تاریخ 9 و 10 تیرماه 1401 (گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی و علوم تجربی) حاضر بودند و از تاریخ 5 الی 11 تیرماه، علاقه‌مندی خود را با پرداخت هزینه آزمون عملی رشته علوم ورزشی به میزان 1.050.000 ریال (105 هزار تومان) از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام نموده‌اند، می‌توانند جهت پرداخت هزینه معاینه پزشکی و تست‌های سلامت و تندرستی به میزان 1.040.000 ریال (104 هزار تومان) نیز با مراجعه به سایت پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی به نشانی https://ssrc.ac.ir/fa/participant/login هزینه معاینه پزشکی را واریز نمایند و در پایان می‌بایست، حتما از رسید پرداخت خود پرینت گرفته و در روز آزمون، همراه خود داشته باشند.

نکته مهم: جهت پرداخت آنلاین هزینه معاینه پزشکی، لطفا از لپ‌تاب و کامپیوتر استفاد شود و با تلفن همراه و تبلت، اقدام به پرداخت نکنید.

2. آزمون عملی رشته علوم ورزشی و رشته آموزش تربیت‌بدنی فرهنگیان، در چه تاریخی برگزار خواهد شد؟

این آزمون برای آقایان در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 30 و 31 تیرماه  1401 و برای بانوان در روزهای جمعه 31 تیرماه و شنبه اول مردادماه، و در برخی حوزه ها دوم مرداداه 1401 برگزار خواهد شد.

حوزه های برگزاری آزمون عملی رشته علوم ورزشی در استان‌های مختلف کشور

داوطلبان گرامی توجه داشته باشند که روزهای برگزاری آزمون در برخی حوزه ها ممکن است در روزهای خاصی از این بازه زمانی ذکر شده برگزار شود و لازم است با مراجعه به فایل زیر روزهای آزمون حوزه خود را مطالعه و دقیقا در همان روز و ساعت مراجعه نمایند.

• زمان مراجعه داوطلبان به محل برگزاری آزمون عملی در استان و شهرستان محل سکونت در نوبت صبح از ساعت 7 الی 11 و در نوبت بعد از ظهر ساعت 13 الی 16 عصر می باشد.

3. مراحل و ایستگاه‌های آزمون عملی رشته علوم ورزشی و رشته آموزش تربیت‌بدنی فرهنگیان، دقیقا به چه صورتی است؟

تمامی مراحل و ایستگاه‌های آزمون عملی، دقیقا مطابق با فیلم راهنمای آزمون است که در سایت پژوهشگاه تربیت‌بدنی به آدرس لینک https://ssrc.ac.ir/fa/page/478 (همین صفحه) بارگذاری شده است و قابل دانلود می‌باشد.

4. وظیفه داوطلب پس از شرکت در آزمون عملی رشته علوم ورزشی و رشته آموزش تربیت بدنی فرهنگیان چیست؟
افرادی که در تاریخ های 5 الی 11 تیرماه اعلام علاقمندی برای شرکت در آزمون عملی رشته علوم ورزشی و یا آموزش تربیت بدنی فرهنگیان (در بخش پذیرش با آزمون) انجام داده اند و متقاضی این رشته بوده اند، و در آزمون عملی شرکت کرده باشند، پس از اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری، حتی اگر بر اساس مندرجات کارنامه در دوره روزانه مجاز به انتخاب رشته نشده باشند نیز می توانند با مراجعه به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش در زمان مقرر ( دهه دوم مردادماه) نسبت به انتخاب کد رشته محل های تحصیلی دوره روزانه از رشته علوم ورزشی یا آموزش تربیت بدنی در فرم انتخاب رشته این آزمون در هر اولویتی که علاقه دارند اقدام نمایند.

5. نتایج آزمون چگونه و در چه تاریخی اعلام خواهد شد؟ نتایج نهایی آزمون عملی رشته علوم ورزشی و رشته آموزش تربیت بدنی فرهنگیان، همراه با سایر رشته های متمرکز در اواخر شهریورماه اعلام خواهد شد.