امروز

جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

عضو محترم هیئت علمی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه اخیرا موفق به چاپ دو مقاله کیو1 در معتبرترین مجلات دنیا شده است. این موفقیت را به ایشان و دانشکده علوم ورزشی تبریک عرض می نماییم.عنوان یکی از این مجلات و مقاله Diabetes Research and Clinical Practice:Effect of moderate-intensity exercise training on GDNF signaling pathway in testicles of rats after experimental diabetes type 1 inductionمی باشد که دارای ضریب تاثیر بالای 4 می باشد.  عنوان دیگر مجله و مقاله Toxicology Letters : Nandrolone administration with or without strenuous exercise promotes overexpression of nephrin and podocin genes and induces structural and functional alterations in the kidneys of ratsمی باشد که دارای ضریب تاثیر بالای 3.6 می باشد.