گروه رفتار حرکتی و مدیریت ورزشی از خرداد ماه سال 1393 به طور رسمی تشکیل شده است. این گروه در حال حاضر پنج عضو (سه دانشیار، یک استادیار و یک مربی) تمام وقت دارد. رشته های موجود در این گروه عبارتند از:

1-رفتار حرکتی  2-مدیریت ورزشی.

پذیرش دانشجو در هر دو رشته رفتار حرکتی  و مدیریت راهبردی سازمان های ورزشی در مقطع کارشناسی ارشد از سال 1383 آغاز شده است.

رشته رفتار حرکتی با گرایش یادگیری و کنترل حرکتی در مقطع کارشناسی ارشد وگرایش یادگیری حرکتی در مقطع دکترا در دوره های روزانه، نیمه حضوری و پردیس دانشجو دارد. از سال 91 تاکنون در رشته رفتار حرکتی 23 دانشجوی دکترا  مشغول به تحصیل  هستند. رشته رفتار حرکتی ریشه در مبانی زیست روانشناختی- حرکت انسان دارد. هدف این رشته بر ساز و کارهای زیر بنایی مرتبط با اکتساب مهارت های حرکتی و ورزشی استوار است. تحلیل و ارزیابی مهارت های حرکتی در تمام گروه های سنی، بررسی و ارزیابی اثر اطلاعات حسی و محدودیت های تکلیف بر عملکرد و یادگیری حرکتی، برنامه ریزی و مداخله مناسب، کمک به استعدادیابی از نظر یادگیری حرکتی، انجام خدمات مشاوره ای و تحلیل نقاط قوت و ضعف مهارت های ورزشکاران در یک رویداد ورزشی از جمله توانایی های فارغ التحصیلان این رشته می باشد.

رشته مدیریت ورزشی در مقطع کارشناسی ارشد در دوره های روزانه و نیمه حضوری با گرایش مدیریت راهبردی سازمان های ورزشی و در مقطع دکترا در دوره های روزانه و پردیس با   گرایش مدیریت راهبردی سازمانها ی ورزشی پذیرش دانشجو دارد. و نیز از سال 90 تا کنون تعداد 22 دانشجوی دکترا در این رشته مشغول به تحصیل می باشند. هدف کلی این رشته آشنایی با اصول مبانی مدیریت ورزشی، کسب آگاهی و مهارت لازم در زمینه مدیریت استراتژیک ورزش کشور و شناخت فرایندهای مدیریت و صنعت ورزش در کشورهای پیشرفته می باشد. تا بتوان مشکلات سازمان های ورزشی را تجزیه و تحلیل کرده و با بومی کردن تجارت جهانی راه کارهای مناسب را برای پیشرفت و ترقی ورزش کشور ارایه کرد. فارغ التحصیلان این رشته توانایی مدیریت و برگزاری رویدادهای ورزشی ، مدیریت کمیته های اجرایی و مسابقات فدراسیون های ورزشی و برگزاری کارگاههای آموزشی برای سازمان های ورزشی را خواهند داشت.

گروه رفتار حرکتی و مدیریت  ورزشی

مدیر گروه