یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه؛ دوره تخصصی کاربر ماساژ با مجوز رسمی سازمان فنی و حرفه ای به مدت 3 روز از 17 الی 19 خرداد (35 ساعت) در قالب کلاس های تئوری _ عملی  و با حضور 50 نفر از دانشجویان علوم ورزشی در دانشگاه ارومیه برگزار گردید.

این دوره به همت انجمن علمی‌دانشجویی دانشکده علوم ورزشی و با حمایت معاونت فرهنگی دانشجویی و مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه ارومیه، برگزار شد. مهمانان ویژه در روز افتتاحیه‌ی این دوره آقايان دکتر جوادی معاون محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، دکتر طلوعی آذر معاون محترم آموزشی، پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم ورزشی و دکتر سجاد روشنی مشاور محترم علمی انجمن علمی دانشجويي دانشکده علوم ورزشی حضور داشتند.

دکتر جوادی، ضمن تأکید به برگزاری چنین دوره‌های تخصصی که دارای اهمیت مهارتی، حرفه‌ای و شغلی متناسب با هر رشته هستند، فرمودند که مهارت‌های این دوره (کاربر ماساژ) یکی از مهارت‌های تخصصی است که از دیرباز در زمره‌ی روش‌های موثر درمانی محسوب می‌شده است.

محتوای آموزشی این دوره شامل موارد زیر بود: ۱. آناتومی و فیزیولوژی کاربردی در ماساژ ۲. ساختار نحوه قرارگیری عملکرد و رفتار اندام ها. اسکلتی، عضلانی، قلب، لنف و عروق ۳. فلسفه ماساژ (اصول و مبانی صحیح ماساژ) ۴. متدولوژی ماساژ (اصول و نحوه صحیح تکنیک ها در اجرای آن) ۵. کاربرد انواع ماساژها (ریلکسی، کلاسیک، لاغری، زیبایی، درمانی و کاربردی) ۶. بیومکانیک و ارگونومی (ماساژیست و ماساژ، مهندسی انسانی) ۷. ممنوعیت های ماساژیست و ماساژ ۸. قرار گیری چگونگی ارتباط موثر و مطلوب در محیط کار ۹. چگونگی رعایت موارد بهداشتی، ایمنی در محل انجام ماساژ ۱۰. چگونگی آمادگی ذهنی و جسمانی ماساژیست اجرا و انجام (ماساژ موضعی و عمومی بدن)

همچنین به آن دسته از شرکت کنندگانی که آزمون های این دوره را با موفقیت پشت سر بگذارند مدارک رسمی و معتبر از سوی سازمان فنی و حرفه ای و مرکز مهارت آموزی دانشگاه ارومیه اعطا خواهد شد.