پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه، امروز 9 آذر 1401؛ جلسه رئیس اداره صدور دانشنامه آقای اکبری و رئیس اداره تحصیلات تکمیلی سرکارخانم جعفرپور با حوزه ریاست و کارشناسان آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم ورزشی رأس ساعت 12 ظهر در محل سالن جلسات دانشکده با موضوع بررسی امورات آموزشی و پژوهشی دانشجویان علوم ورزشی برگزار گردید.که در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر توفیقی ریاست دانشکده ضمن عرض خیرمقدم، شرح مختصری در خصوص مسایل آموزش و پژوهش دانشکده ارائه نمودند و در ادامه جناب آقای دکتر طلوعی آذر معاون آموزشی، پژوهشی و تحصیلات تکمیلی توضیحاتی را در مورد ثبت نام و تکمیل پرونده دانشجویان ورودی سال 1401 در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و همینطور روال فارغ التحصیلی و دفاع پایان نامه دانشجویان علوم ورزشی فرمودند.

لازم به ذکر است در این جلسه آقای محمد خداوردی زاده مسئول آموزش دانشکده، خانم سهیلا بهجت جمال کارشناس پژوهش دانشکده و آقای امیر فرجی کارشناس آموزش دانشکده حضور داشتند.