امروز

دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه، روز دوشنبه مورخ 1401/02/26ساعت ۱۰:۳۰ صبح جشنی با عنوان "نشست صمیمی اعضای هیات علمی دانشکده علوم ورزشی با دانشجویان و جشن معارفه دانشجویان جدیدالورود" با همکاری معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه با حضور ۲۴٠ نفر از دانشجویان،  اساتید و مسئولین محترم دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای برنامه جناب آقای دکتر توفیقی ریاست محترم دانشکده علوم ورزشی ضمن خوشامدگویی و عرض خیرمقدم خدمت مهمانان برنامه، بر اهمیت حضور دانشجویان در دانشگاه و بهبود کیفیت آموزشی دروس تخصصی تئوری و عملی تاکید نمودند. ایشان با بیان اینکه دانشکده علوم ورزشی با همکاری مدیریت تربیت بدنی دانشگاه امکانات نرم افزاری و سخت افزاری لازم برای برگزاری هر چه بهتر کلاس­ها را فراهم کرده است؛ بر نقش دانشجویان این رشته بر اشاعه فرهنگ سلامتی اشاره کردند. دکتر توفیقی در پایان سخن به لزوم اهتمام دانشجویان به نقش­آفرینی همزمان در فعالیت­های فرهنگی، علمی، ورزشی و پژوهشی با حضور در انجمن های علمی و ورزشی دانشکده تاکید کردند.

درادامه برنامه جناب آقای دکتر خیرفام، مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه ضمن تقدیر از حضور پرشور دانشجویان؛ در خصوص اقدامات صورت گرفته رفاهی و معیشتی در بخش خوابگاهی و اتوماسیون تغذیه مواردی را مطرح نمودند و بر خاص بودن رشته تربیت بدنی و ایجاد شور و نشاط در محیط دانشگاهی از سوی دانشجویان اشاره کردند.

در این جشن، مسابقات متنوع و مفرح به همراه اهدای جوایز نقدی و غیرنقدی بین ۲۰ نفر از دانشجویان برگزار گردید.

پایان این مراسم با تقدیر از آقای دکتر خیرفام، خانم اسماعیلی، آقای دکتر فرضعلی پور و آقای عنانی( مجری برنامه) همراه بود.

ناگفته نماند که این مراسم پس از دو سال تعطیلی کرونایی، با استقبال گرم دانشجویان و میهمانان برگزار شد.

روابط عمومی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه ارومیه